Uw pand verkopen?

Wilt u uw pand verkopen? Wij zullen u ontzorgen en kopen onder uw voorwaarden. Binnen 2 weken kan het geld op uw rekening staan!

Vraag direct een bod aan ▸

Baan Vastgoed koopt op basis van uw voorwaarden

zodat je weet waar je aan toe bent

  • Uw voorwaarden
  • Geen (makelaars) kosten
  • Oplossing op maat
  • Persoonlijk

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Uw vastgoed verkopen is een grote stap. Helemaal als uw persoonlijke situatie meespeelt. Baan Vastgoed is gespecialiseerd in het ontzorgen van verkopers bij complexere verkoopsituaties.

Wij zijn gespecialiseerd in stille verkoop en kopen uw pand onder uw voorwaarden. Wij zijn geen makelaar, maar kopen voor eigen rekening.

Lees verder ▸

wat-kunnen-wij-voor-u-betekenen-home-baan-vastgoed.jpg
Oog-en-oor-voor-uw-situatie-Home-BaanVastgoed.png

Oog en oor voor uw situatie

  • Wilt u snel verkopen? 
  • Wilt u rust en zekerheid in de verkoop en totaal ontzorgd worden?
  • Vraagt uw situatie om een subtiele aanpak? 
  • Wilt u al wel verkopen, maar het pand gedeeltelijk en/of tijdelijk blijven gebruiken?
  • Wilt u dat de goede relaties met gebruikers, ook na de verkoop goed blijven?
  • Wilt u de vestiging (in de toekomst) sluiten?

Wij hechten waarde aan persoonlijk contact en maatwerk. We gaan graag vrijblijvend met u om de tafel zitten om uw wensen te bespreken.

Lees meer over onze werkwijze ▸

"Ik ben blij voor mijn huurders dat Gerard het pand kocht en blij voor mijzelf dat ik nu minder zorgen heb."

“Ik wilde mijn gezondheidscentrum verkopen, maar zag er al tijden tegenop. Ik maakte me zorgen over wat er zou gebeuren met de huurders die ik al 16 jaar had. Gerard van Baan Vastgoed was de juiste persoon op het juiste moment. We bespraken mijn wensen en sloten op basis daarvan – op een hele prettige en ontspannen wijze - de verkoop. Daarna hebben we samen met de huurders getoast op de goede afloop! Ik ben blij voor mijn huurders dat Gerard het pand kocht en blij voor mijzelf dat ik nu minder zorgen heb. Het is fijn dat Gerard oog had voor het geheel en niet alleen voor 'de stenen'.”

Mai van Dijk - Fleetwood-Bird

"De verkoop voelde voor mij als een opluchting.”

“Er was gedoe met één van mijn panden en ik vond het niet leuk meer om ermee bezig te zijn. Ik ben blij dat Gerard het pand over wilde nemen zoals het was. Hij heeft alles geregeld voor een soepele overdracht. De verkoop voelde voor mij als een opluchting.”

André Vlug - Eet en Drinklokaal de Hoofdwacht te Brielle

Nieuw in de verkoop (niet op Funda) Oosterstraat 90, Vlaardingen update: VERKOCHT

03.jpg10 apr Omschrijving: Voormalig winkelpand met bovenwoning, thans in zijn geheel in gebruik als woning Gebruiksoppervlakte wonen: 160m2, Inhoud: 667m3 Overdekte buitenruimte begane grond: 28m2 Dakterras ... lees verder

Artikel uit Klundert Magazine april 2021: Plannen voor appartementen in de Oosterstraat

Baan-vastgoed-nieuws-2.png29 mrt Er zijn nieuwe plannen voor het pand in de Oosterstraat, waar nu nog de fietsenzaak van Groenendijk Tweewielers is gevestigd. Het pand is inmiddels verkocht aan projectontwikkelaar Gerard Baan van... lees verder
Scroll naar boven