🏘️ Dat kan bij Baan Vastgoed!
 
logo

zelfpandverkopen.nl

     

Beste ,

In deze nieuwsbrief interessante weetjes, ontwikkelingen en ook misschien zelfs mogelijkheden voor u. Veel leesplezier!

Baan Vastgoed en zelfpandverkopen.nl gaan nationaal!

Bij de oprichting van Baan Vastgoed was mijn verwachting dat ik met name actief zou zijn in Zuid-Holland. Maar... wat doe je als je benaderd wordt voor een vastgoedobject dat verder weg ligt? Juist, ook dan wil ik helpen en rij ik er naartoe!
Het is precies die reden dat ik onlangs ook panden heb aangekocht in Heereveen, Arnhem, Kerkrade en Middelburg.

Ook een pand verkopen?
Of weet u iemand in u omgeving die zijn/haar pand mogelijk wil gaan verkopen? Laat het ons weten, of meld u via zelfpandverkopen.nl en we spreken elkaar snel!

Hieronder ziet u waar wijzelf, of één van onze investeerders via ons, het afgelopen half jaar een pand hebben aangekocht.

Spaarrente?

Niet alleen ons werkgebied wordt groter. We kopen meer vastgoed en onze vastgoedportefeuille groeit. Hierdoor wordt de kapitaalbehoefte groter.
Heeft u uw geld over verschillende rekeningen verspreid, omdat u anders rente aan de bank moet betalen? Dan kunnen we wellicht iets voor elkaar betekenen.

U kunt uw geld vrij opvraagbaar, dus zonder het voor een lange tijd vast te zetten,
aan ons uitlenen. Afhankelijk van hoe snel u weer over uw geld wilt beschikken
(tussen de 3 weken en 12 maanden) betalen wij u 1,5 tot 3 procent rente. De rente wordt maandelijks uitbetaald en de geldlening wordt schriftelijk vastgelegd in een akte.

Als u interesse heeft kunt u vrijblijvend contact met mij opnemen. Kent u iemand voor wie dit mogelijk interessant is? Stuur deze nieuwsbrief dan aan hem of haar door.

Wij zoeken een enthousiaste collega!

Allereerst willen ik u kennis laten maken met onze nieuwe collega Wim Jongejan.
Wim en ik kennen elkaar al een tijdje. Wim is vriendelijk en sociaal en daarnaast ook heel erg handig. De meest ideale eigenschappen dus om onze huurders zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Een aanwinst voor Baan Vastgoed!
De werkzaamheden zullen bestaan uit het beheren en onderhouden van panden. Naast Wim zijn wij op zoek naar nog een enthousiaste collega.

Kom werken bij Baan Vastgoed
Door de vele aanvragen kan ik het alleen niet altijd meer bolwerken. Daarom ben ik op zoek naar iemand die mij enkele dagen/dagdelen in de week kan helpen. Al dan niet vanuit huis. Bijvoorbeeld iemand die in het laatste/voorlaatste jaar van zijn/haar studie zit.

Ik ben op zoek naar iemand die ondernemend en sociaal is met een opgewekt en vriendelijk karakter. Kennis van sales en marketing is een pré. Evenals veel mensen kennen in de vastgoedmarkt. Hoe we de werkzaamheden vormgeven, gaan we samen bekijken. In ieder geval is er veel ruimte voor eigen initiatief en zal je veel leren.

Interesse? Leuk! Bel of stuur ons direct een mail met cv en motivatie.

Met vriendelijke groet,

Gerard Baan

Baan Vastgoed BV
Gustave Dixonstraat 44
3065 NC Rotterdam
010 - 841 45 57
gerard@baanvastgoed.nl
www.baanvastgoed.nl
© 2021 - Baan Vastgoed
Uitschrijven   Online bekijken